Cattery
Informatie    

Over de cattery Russian Angels

Wij hebben onze Blauwe Russen cattery officieel opgericht in 2007, de naam Russian Angels is geregistreerd van de vereniging voor fokkers en liefhebbers van raskatten, Mundikat (aangesloten bij de FIFe).

De naam van de cattery heeft een duidelijke link naar het mooie ras "Blauwe Russen" en tevens een knipoog naar de omgeving waar deze nu gevestigd is, de woonwijk "Angelslo" in de gemeente Emmen.

Babouschka & Francischka

Dit zijn onze twee Blauwe Rus poezen, gezellig bij elkaar in de krappaal. Ze liggen heel van samen op allerlei plekken in het huis.

Het zijn half zusjes van elkaar, zij hebben beide dezelfde vader "Arneri Ricardo".

Babouschka is de oudste van de twee en Francischka is dus jongste van het stel en ook de meer ondeugendste. Samen maken ze het huis onveilig en dat is grappig om te zien hoe ze achter elkaar aan zitten.

Zoals wij het nu kunnen na gaan, heeft Babouschka veel meer weg van de vader dan dat Francischka dat heeft. Babouschka is wat socialer en nieuwsgieriger dan Francischka, Francischka heeft ook de typische "Blauwe Rus" eigenschappen qua gedrag. Beide zijn heel lief en aanhankelijk maar wel hun eigen persoonlijkheid en dat maakt het een mooi koppel.

Halina

Wij hebben een derde jonge dame mogen verwelkomen, wij zijn heel blij dat wij haar verzorgers mogen zijn.

Zij komt uit Duistland van Cattery Russisch Blau von der Weper.

Halina komt uit een heel goed en liefdevol nest en heeft geweldige ouders, Jasmina von der Göhr en Kirstejn Geronimo by Maxi.

Chanella

Onze eigen aanwinst, Chanella of Russian Angels. Zij is de eerste van onze eigen gefokte kittens die bij ons blijft. Wij hopen dat ze het goed gaat doen en het bij ons naar haar zin heeft.

Delilah

Onze eigen aanwinst, Delilah of Russian Angels. Zij is de tweede van onze eigen gefokte kittens die bij ons blijft. Wij hopen dat ze het goed gaat doen en het bij ons naar haar zin heeft.

Gwendolyn

Onze eigen aanwinst, Gwendolyn of Russian Angels. Zij is de derde van onze eigen gefokte kittens die bij ons blijft. Wij hopen dat ze het goed gaat doen en het bij ons naar haar zin heeft.

Informatie

Voor meer informatie kijk bij onze contact gegevens van onze cattery, of vul ons reactie formulier in dan nemen wij contact met U op.

Dit werk is auteursrechtelijk beschermd. J.H.A. Jonkman, copyright (c) 2019.