Cattery
Onze Russian Angels  Babouschka  

Babouschka of Izmailov

Babouschka is onze eerste "Blauwe Rus" maar hiervoor hebben we ook al een aantal poezen gehad, maar nog nooit een echte ras kat. Door haar zijn we helemaal verlieft  geworden op Blauwe Russen en hebben er nu veel meer.

 

Zij is geboren op 3 augustus 2006 in de cattery Izmailov. Zij was de kleinste en drukste van het nest, als anderen al lag te slapen was Babouschka nog aan het spelen. Zij was zo'n beetje met alles het snelste en het eerste, een echte doorzetter dus.

 

Babouschka was een nieuwsgierige levendige jonge dame en laat duidelijk merken dat zij er is. Inmiddels is ze gecastreerd en wat rustiger geworden. Ze houdt er van om geknuffeld en geaaid te worden. En ze mag graag op de schouders zitten, een echte lieverd.

 

Op 10 December 2009 heeft Babouschka een nestje van 3 mooie dochters gekregen, Bollie Kira of Russian Angels, Bogdana of Russian Angels en Bulsara of Russian Angels.

 

Op 10 December 2011 heeft Babouschka een nestje van 3 kittens gekregen. Uit dat nestje hebben we Chanella of Russian Angels gehouden.

Resultaten show keuringen

Show resultaten van Babouschka of Izmailov
Datum Plaats Keurmeester Beoordeling Extra prijs Titel
09-12-2007 Groningen Marianne Kuipers EX1    
21-10-2007 Gorredijk Martin Kabina EX2    

Dit werk is auteursrechtelijk beschermd. J.H.A. Jonkman, copyright (c) 2019.